Franchise

Uitzendbureau starten als jong ondernemer, bij JobManiac?

“Een jonge dynamische uitzend-/detacheringsonderneming”, zo zou Willem Faasse, oprichter van JobManiac, zijn franchiseorganisatie omschrijven. Sinds 2012 werken wij aan onze missie om een steentje bij te dragen aan de Nederlandse arbeidsmarkt. Inmiddels is JobManiac uitgegroeid tot een serieuze speler op de markt van uitzenden en detacheren met 4 vestigingen en zijn we op zoek naar nieuwe ondernemers die franchisenemer willen worden en samen door willen groeien.

Instappen als franchisenemer bij JobManiac is als een duik nemen in een voorverwarmd bad. U krijgt de volle ondersteuning bij het opzetten van uw vestiging. Marketing, administratie, opleiding en coaching en zelfs het netwerk staat al voor u klaar. De servicemedewerkers op het hoofdkantoor nemen u verschillende administratieve taken uit handen, zoals de salarisadministratie en de verloning van de kandidaten. Hierdoor kunt u als ondernemer uw tijd besteden aan het succesvol maken van uw eigen vestiging.

Wie zoeken wij?

  • Iemand die de stap wil maken om voor zichzelf te beginnen in de uitzendbranche
  • In de regio’s Breda, Tilburg, Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Heeft u interesse in deze succesformule alleen in een andere plaats? Graag komen wij met u in contact om uw idee nader te bekijken.
  • Affiniteit met branches Grond-, Weg- en Waterbouw en Bouwsector. Heeft u affiniteit met andere branches en ziet u kansen? Maak dit bespreekbaar!

Hoe werken we?

Alle ondernemers die een eigen uitzendbureau beginnen krijgen een uitgebreide opleiding waarin alle ins & outs van het ondernemerschap en arbeidsbemiddeling aan bod komen. Door middel van een praktijk gerichte opleiding maakt u meteen een goede start met het runnen van uw eigen vestiging. Onderdelen die tijdens de trainingen bijvoorbeeld aan bod komen zijn de wet- en regelgeving van de uitzendbranche en de eisen die de wet stelt aan een uitzendbureau. Daarnaast wordt u doorlopend ondersteund door middel van professionele coaching en begeleiding. Als Franchisenemer bij JobManiac staat u er nooit alleen voor.

franchise_adviseur_logo_DEF_hoofd
De franchiseformule van JobManiac is in samenwerking met de franchiseadviseur ontwikkeld en tot een succes gebracht. De FranchisAadviseur, met haar meer dan 20 jaar ervaring in het franchisen, is er voor u om de perfecte begeleiding te bieden in de stap naar zelfstandigheid.

Contact


Klik hier voor onze privacyverklaring.

Meer weten?

Neem contact op met De FranchiseAdviseur: