Franchise

Uitzendbureau starten als jong ondernemer, bij JobManiac?

JobManiac is een jonge dynamische landelijke maar ook regionale uitzend-/detacheringsonderneming. Deze onderneming is opgericht door Willem Faasse op 25 oktober  2012 onder de missie om zijn steentje bij te dragen aan de Nederlandse arbeidsmarkt. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een serieuze speler op de markt van uitzenden en detacheren.

Jobmaniac levert vakmensen in diverse disciplines, zoals:
– lassers, metaalbewerkers en constructiebouwers;
– hoveniers, stratenmakers en grondwerkers;
– kraan- en shovelmachinisten;
– chauffeurs (tractor, heftruck en vrachtwagen);
– timmermannen, schilders en bouwvakkers;
– matrozen, schippers en zeevarenden;
– cleaners, sleutelaars en havenmedewerkers.

De dynamische franchiseformule van JobManiac biedt u als ondernemer grote voordelen. U wordt onder andere ondersteund op de volgende gebieden:

– Administratie (backofficedienstverlening)
– Opleiding en coaching
– Websites (met bijbehorende recruitment tools / vacaturebanken)
– Landelijk opererend sterk merk

De servicemedewerkers op het hoofdkantoor nemen u verschillende administratieve taken uit handen, zoals de salarisadministratie en de verloning van de kandidaten. Hierdoor kunt u als ondernemer uw tijd besteden aan het succesvol maken van uw eigen vestiging.

Lees meer

Verder krijgen alle ondernemers die een eigen uitzendbureau beginnen een uitgebreide opleiding waarin alle ins & outs van het ondernemerschap en arbeidsbemiddeling aan bod komen. Door middel van een praktijk gerichte opleiding maakt u meteen een goede start met het runnen van uw eigen vestiging. Onderdelen die tijdens de trainingen bijvoorbeeld aan bod komen zijn de wet- en regelgeving van de uitzendbranche en de eisen die de wet stelt aan een uitzendbureau. Daarnaast wordt u doorlopend ondersteund door middel van professionele coaching en begeleiding.

franchise_adviseur_logo_DEF_hoofd

De franchiseformule van JobManiac is in samenwerking met de franchiseadviseur ontwikkeld en tot een succes gebracht. De FranchisAadviseur, met haar meer dan 20 jaar ervaring in het franchisen, is er voor u om de perfecte begeleiding te bieden in de stap naar zelfstandigheid.

Contact

Meer weten?

Neem contact op met De FranchiseAdviseur: